URIME Georg Bush jep lajm të madh: Të arma toset fuqishëm Kosova, ajo është e jona


Ish presidenti i SHBA-së, George Bush, kishte deklaruar në vitin kur Kosova ishte shpallur se Kosova do të forcohet ushtarakisht pasi që sipas tij përmes fuqizimit të Kosovës, edhe SHBA-ja do ta fuqizonte ndikimin ne Ballkan.

Por kjo deklaratë e ish-presidentit Bush ka filluar të riaktualizohet në Serbi. Sipas disa mediave serbe Kosova ka filluar të fuqizohet me përkrahjen amrikane dhe se fuqizimi i Ushtrisë së Kosovës edhe me mjete tjera, nuk është i papritur, pasi që këtë e kishte paralajmëruar edhe George Bush. E deklarata e Bushit, e pastaj edhe e Gjeneralit amerikan Jim Mattisit, për Ushtrinë e Kosovës, kanë dridhur ѕhtvр nе fо tоn ро ѕht kеtiј ѕhkr imi n diqni рvmјеn.

Be the first to comment on "URIME Georg Bush jep lajm të madh: Të arma toset fuqishëm Kosova, ajo është e jona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*