Ushtarak amerikan dhe kanadez përcjellin nga afër situatën në Jarinjën dhe Bernjak


Pas situatës së tensionuar në veri të Kosovë, ushtarak amerikane dhe kanadez kanë vizituar dy vendkalimet kufitare, atë Jarinjës dhe Bernjakut, përcjellë AlbKos News.

Ambasada Amerikane në Beograd, ka njoftuar se ushtarak nga zyra e e atasheut të mbrojtjes amerikane dhe kanadeze vizituan sot pikat e kufitare në Jarinjë dhe Bernjak. Ndërsa kanë vlerësuar praninë e KFOR’it, si një një faktor stabilizues në këto pika kufitare. 5HTYP HAPSl REN E MP0SHTME PER TE PARE PAMlET

“Zyrat e atasheut të mbrojtjes amerikane dhe kanadeze vizituan sot kalimet në Jarinje dhe Brnjacka për të kuptuar më mirë situatën. Ata ishin të kënaqur që vunë re se KFOR’i ishte në vend si një faktor stabilizues”., thuhet në njoftimin e ambasadës amerikane në Serbi.

Be the first to comment on "Ushtarak amerikan dhe kanadez përcjellin nga afër situatën në Jarinjën dhe Bernjak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*