“Ushtria e Kosovës nuk është gabim qe u formua, por e keqja e madhe është Ushtria e Serbisë”


Ambasadori amerikan në Beograd Kyle Scott është deklaruar rreth formimit të ushtrisë së Kosovës, “Nuk shoh pse Ushtria e Kosovës do të ishte këcrënim më i madh se sa janë, Ushtria e Serbisë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Ajo është formuar në kuadër të Kushtetutës së Kosovës e kjo e kërkon konsultimin e të gjithë popujve që jetojnë atje. Ne e përkrahim pavarësinë e Kosovës dhe çdo shtet ka të drejtë në zgjedhjen e partnerit strategjik dhe që brenda territorit të vet të formojë forcat e sigurisë, porse kjo kërkon pajtimin e të gjithë popujve që jetojnë në Kosovë”. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Be the first to comment on "“Ushtria e Kosovës nuk është gabim qe u formua, por e keqja e madhe është Ushtria e Serbisë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*