Ushtria E Kosovës Pos Pajisjeve Të Blinduara, Do Të Pajiset Edhe Me 4 Helikopter, Ky Donacion Nga Ushtria Amerikane


F0rca e Sigurisë tani po planifikon të furniz0het me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme.Një gjë të tillë e pohon komandanti i FSK’së Gjenerali bënë të ditur se për çfarë mjete kanë nevojë të furnizohen ushtarët e Kosovës. E pos pajisjeve të bIinduara, tani ushtria e Kosovës po mendon të krijojë edhe fIotë ajrore. thotë se po mendojnë që të pajisen me helikopter. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndërkohë për pilot kjo f0rcë nuk do të ketë telashe pasi FSK’ja ka tre pilot të shkolluar jashtë vendit të cilët aktualisht po bëjnë praktikë në Shqipëri. Vitin e kaluar FSK’ja ka marrë 27 automjete ushtarake të njohura si “Humvee”, të cilat erdhën si donacion nga ushtria amerikane. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Ushtria E Kosovës Pos Pajisjeve Të Blinduara, Do Të Pajiset Edhe Me 4 Helikopter, Ky Donacion Nga Ushtria Amerikane"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*