Ushtria E Kosovës Së Shpejti Në Misionin E Parë Paqëruajtës Me Ushtrinë E Amerikës


Forca e Sigurisë së Kosovës shumë shpejtë do t’i bëhet krah Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Shumë shpejtë ushtarët e Kosovës do të nisin një mision paqëruajtës me Gardën e Iowa-s. Ministrja e Jashtme dhe Diasporës Meliza Haradinaj-Stublla, shprehu gëzimin për këtë arritje historike.

Forca e Sigurisë së Kosovës shumë shpejtë do t’i bëhet krah Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Shumë shpejtë ushtarët e Kosovës do të nisin një mision paqëruajtës me Gardën e Iowa-s.

Ministrja e Jashtme dhe Diasporës Meliza Haradinaj-Stublla, shprehu gëzimin për këtë arritje historike.Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës Vlora Çitaku, tha se është krenare se pas shumë vjetësh përgatitje profesionale të ushtarakëve të Kosovës, do të niset një mision paqëruajtës me Gardën Kombëtare të Iowa-s. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqet deklarata e plote

Be the first to comment on "Ushtria E Kosovës Së Shpejti Në Misionin E Parë Paqëruajtës Me Ushtrinë E Amerikës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*