Vajza ime është vetëm 17 vjeç, u kthye në shtëpi duke qarë dhe tha se gjatë pushimeve në plazhet e Shqipërisë kishte mbetë me barrë

“Kohët e fundit, vajza ime, e cila është vetëm 17 vjeç, u kthye në shtëpi duke qarë dhe tha se i dashuri i saj e kishte lënë shtatzënë. Siç thotë ajo, ajo tashmë është në muajin e tretë të shtatzënisë. U ndjeva tme,rrshëm pasi kisha menduar se ata ende nuk kan filluar të bëjnë dashuri mes vete dhe tani po mendoj si ta kaloj këtë situatë.Vajza ime është një fëmijë shumë i mirë, si ta them “ari vajzë, por këto vajza sot janë të pa kujdesëshme dhe besojnë shumë, por edhe mashtrohen lehtë nga djemtë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Gjëja më e keqe është se ai, i dashuri i vajzës time është vetëm 16 vjeç dhe ai tashmë është aq i “menqur dhe i prishur” dhe e gatshëm të mashtrojë një fëmijë në mënyrë që të hyjë në një familje të pasur si jemi ne pasi që kemi prona të trashëguara nga ish burri im që nuk jeton më.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Unë i thashë të mos shqetësohej dhe se nëna do të kujdesej për gjithçka. Unë shkova tek ai djali i keq dhe nuk lash gjë pa i thënë, por ai insistonte se vajza ime është fajtore sepse sipas tij kjo kishte kërkur të bëjnë dashuri dhe se ky nuk kishte si ta refuzonte dhe në momentet kur ka dashur të lagrohet ajo nuk e ka lëshuar dhe ka ndodhur kështu dhe tani ky dëshiron që vajza ime ta lindë fëmijën.Ai më tha se po mendon ta gjej një punë dhe do të kujdeset për fëmijen e tyre dhe nuk hiqte dorë nga fëmija, unë i thash se do ta shtyej vajzën time që ta heq fëmijën, por ai nuk po pranon. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Jam në dyshime të mëdha si të veproj me vajzën time dhe të dashurin e saj pasi ata po presin një bebe dhe vajza ime duket se është e dashuruar marrëzisht në atë djalin, por kam dyshimet e mija se ai djali vetëm është i interesuar që të futet në familjen tonë dhe të na e marr pasurinë dhe po mendoj ky ishte edhe qëllimi i tij që e ka lënë shtatzënë vajzën time. Jam e interesuar edhe për mendimet dhe opinionet tuaja si të bëj me vajzën time sepse u tregua shumë e pa kujdesëshme dhe nuk kam as burrë që të marr këshilla prej tij. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Vajza ime është vetëm 17 vjeç, u kthye në shtëpi duke qarë dhe tha se gjatë pushimeve në plazhet e Shqipërisë kishte mbetë me barrë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*