Vendosi kamera në të pa smet e saj, ja çfarë iu bëri meshkujve


Një minikamera e vendosur në të pasmet e një vajze se.ksi, ka filmuar vështrimet e shumë njerëzve drejt saj.Vajza ishte veshur me një palë tuta të ngushta, që nxir.rnin më së miri në pah të pas.met e saj, në mënyrë që të verifikonte me anë të kameras sa vë.shtrime do të tërhiqte.Në një xhiro të shkurtër që ajo ka bërë në një rrugë kryesore, ka marrë rreth 60 shikime, nga meshkuj të moshave të ndryshme, por edhe femra. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Një minikamera e vendosur në të pasmet e një vajze se.ksi, ka filmuar vështrimet e shumë njerëzve drejt saj.Vajza ishte veshur me një palë tuta të ngushta, që nxir.rnin më së miri në pah të pas.met e saj, në mënyrë që të verifikonte me anë të kameras sa vë.shtrime do të tërhiqte.Në një xhiro të shkurtër që ajo ka bërë në një rrugë kryesore, ka marrë rreth 60 shikime, nga meshkuj të moshave të ndryshme, por edhe femra. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Vendosi kamera në të pa smet e saj, ja çfarë iu bëri meshkujve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*