Vesa del pa rroba në Instagram, ja si komentohet nga ndjekësit


Vëmendje mori sepse doli thuajse pa rroba në Instagram. Ndonëse jo për projekte e karrierë, të paktën Vesa Smolica në portale do të përmendet për postimet në rrjetet sociale që i bën.

Ndonëse i fshiu ato e më pas e postoi një foto ku shfaqet tejet tërheqëse. Pranë postimit ka pranuar komente të shumta, nga komplimentet e deri te pyetjet “ përse patjetër duhet ti heqësh rrobat?”. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive


Be the first to comment on "Vesa del pa rroba në Instagram, ja si komentohet nga ndjekësit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*