Video, Rikthehet Nazi, tregon çka ka komunikuar me Zotin


Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show. Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”. Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti. Sfishta e quan vetën njeri hyjnor. Thotë se Zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Video, Rikthehet Nazi, tregon çka ka komunikuar me Zotin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*