Vjen Paralajmerimi I Frikshem Për Vuciqin !!Ai Nuk Guxon Te Shkelë Tërësinë Territoriale Të Kosovës Pasi Aty E Pret NATO,Ata E Kanë Pësuar Njëherë

Eksperti i sigurisë dhe ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Nuredin Ibishi e konsideron të qëlluar vendimin e Qeverisë së Kosovës për vendosjen e rec iprocitetit për targat me Serbinë. lbishi thotë se situata në veri mund të jetë e rre zikshme sidomos gjatë orëve të natës ku sipas tij një ln sident i vogël mund të sjellë deri në eskallmin e situatës.“Pr otestuesit serb duket se janë shumë të strukturuar dhe jo rastësisht janë grumbulluar menjëherë në pikat kufitare”, tha ai. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Eksperti thotë se reagimi me kohë i njësive speciale ka mundur të mbajë gjendjen nën kontroll.“Po të kishte vetëm po licë kufitarë e doganierë, përsëri do të ka lleshin pikat kufitare siç ka ndodhur më parë, por raporti i forcave e ka evituar një situatë të tillë”, shtoi Ibishi në RTV Dukagjini.

Ai thotë se p olicia ishte e pajisur mjaft mirë me pajisje ar matimi për të përballuar çdo lloj reagimi vandalist të pro testuesve. Ibishi shton se lëvizja e ushtrisë nga Vuçiqi është vetëm veprim politik, pasi sipas tij ai e di ku është kufiri me Kosovën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Be the first to comment on "Vjen Paralajmerimi I Frikshem Për Vuciqin !!Ai Nuk Guxon Te Shkelë Tërësinë Territoriale Të Kosovës Pasi Aty E Pret NATO,Ata E Kanë Pësuar Njëherë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*