Vldeo kur valvitet flɑmuri yne live në emision nga analisti i famshem Turk: Këta trimɑ e kanë shkruajtur

Analisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për triumfet tona si popull gjithandej. Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë. Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i admiroj dhe mbështes në çdo drejtim. Ata janë vëllezrit tanë dhe nxori flamurin shqiptar nga gjo.ksi para miljona shiquesve. Ky flamur është simboli i tyre dhe ky flamur ësht fituar me mund qysh nga kohrat e Skenderbeut kundër oku.patorit otoman. Ndjeni emocion të posaçëm nga ky analist.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Vldeo kur valvitet flɑmuri yne live në emision nga analisti i famshem Turk: Këta trimɑ e kanë shkruajtur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*