Vozisin pa rro.ba, këto bu,kuroshe bllo,kuan trafikun e qytetit! Shiko pa,mjet ska.nda loze


Vozisin pa rroba, këto bukuroshe bllokuan trafikun e qytetit! Shiko pamjet skandaloze Kjo video u bë në një qytet në Gjermani, ku u morën dy vajza dhe i zhveshën për të parë reagimin e njerëzve në trafik.Dhe ashtu siç pritej reagimet ishin të pafundme, më të zëshmit ishin meshkujt të cilët nuk hezituan të bëjnë edhe foto. Ato jane vajza gjermane te rejaper me teper shikoni videon ne vazhdim shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Be the first to comment on "Vozisin pa rro.ba, këto bu,kuroshe bllo,kuan trafikun e qytetit! Shiko pa,mjet ska.nda loze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*