Vuçiq / Çka nëse bashkohet Kosova me Shqipninë!


Sipas presidentit serb, çdo ditë e më shumë shqiptarët po e përkrahin bashkimin kombëtar. Madje, Aleksander Vuçiq, ka folur me shifra se sa për qind të shqiptarëve po e kërkojnë bashkimin mes Kosovës dhe Shqipërisë. Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq tha se në mesin e shqiptarëve në Kosovë dhe Shqipëri “në mënyrë dramatike” po rritet numri i mbështetjes për projektin e bashkimit të tyre. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai shtoi se “nuk ka iluzione” se mbështetja e politikanëve në Prishtinë dhe Tiranë do të vazhdojë me qëllimi përfundimtar bashkimin e Kosovës dhe Shqipërisë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Unë e kuptoj se çfarë është politika; në qoftë se deklaratat përsëriten dhjetë herë, atëherë ju e dini se kjo është politika. Në Shqipëri dhe në Kosovë në mënyrë dramatike rritur përkrahjen për bashkimin, me 35 për qind në Kosovë dhe 40 për qind në Shqipëri, ajo është rritur në 72 në 75 për qind”, është shprehur Vuciq. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Tutje presidenti serb ka thënë se politikanët e të dy janë duke punuar për të bashkuar në valën e një mbështetje të tillë, i cili më tej kontribuon për krijimin e tensioneve në rajon. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Vuçiq / Çka nëse bashkohet Kosova me Shqipninë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*