Vuçiq: Do ta njohim Kosoven me nje kusht,nese kryeministri i Kosoves do te jete Serb


Vucic thote se Serbia nuk do ta njohe asnjeher Kosoven e pavarur edhe pse nje kerkese e tille i parashtrohet nga cdo nderkombetar, i cili vie ne vizite ne Beograd.

Përkundër deklaratave jo përgjegjëse si ajo e krijimit të “Shqipërisë së madhe”, që vijnë nga politikanët shqiptar dhe porositi se Serbia në kuadrin evropian edhe botëror është e vogël, por në regjíon duhet të ketë kujdes për deklaratat edhe hapat që ndërmerr ashtu që të mbetet çelës i stabílítetit. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Be the first to comment on "Vuçiq: Do ta njohim Kosoven me nje kusht,nese kryeministri i Kosoves do te jete Serb"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*