Vuçiq: Do të jetë e vështirë, por do të luftojmë për Trepçën


Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka thënë se Serbia do të luf.tojë për Minierën e Trepçës. “Serbët në Kosovë e sinë që do të jetë e vështirë çdo betejë për ruajtjen fizike të Termoelektranës në Zveçan apo Liqenit të Gazivodës, sikurse edhe Minierën e Trepçës, sikurse edhe minierat tjera të vogla, veçanërisht në Leposaviq”, ka thënë Vuçiq, transmeton Klankosova.tv.

“Nuk do të jetë e lehtë, por ne do të luf.tojmë sepse nuk ka tjetër alternativë. Ata [serbët] e dinë se jemi me ta dhe do t’i ndihmojmë në të gjitha mënyrat”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Vuçiq: Do të jetë e vështirë, por do të luftojmë për Trepçën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*