Walker: UÇK është siç e thotë emri i saj, ushtria serbe e tipat si Arkani ishin t eroristë/ VIDEO


Ish-kreu i misionit verifikues të OSBE në Kosovë, William Walker ka thënë se ish-drejtuesit e UÇK po het ohen padrejtësisht në Hagë, pasi qëllimi i luf tës se tyre ishte çlírimi i vendit. Sipas tij, termi terr orist nuk mund të përdoret për të përshkruar UÇK-në, por ushtrínë dhe paramílítarët serbë si Arkani.

Ata morën ar mët të mbronin veten e tyre, fshatrat dhe të mbronin familjet e tyre dhe rezultat i kësaj ishte luta”, është shprehur Walker për Euronews.al. Më poshtë, video, Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Be the first to comment on "Walker: UÇK është siç e thotë emri i saj, ushtria serbe e tipat si Arkani ishin t eroristë/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*