William Walker: Zgjedhja e Osmanit presidente, vendim i mençur nga populli dhe Parlamenti i Kosovës


Ish-ambasadori i OSBE-së në Kosovë, William Walker ka uruar Vjosa Osmanin për marrjen e detyrës së presidentes. Ai ka thënë se është i kënaqur që Osmani është zgjedhur presidente e një shteti, e një populli që atij i intereson shumë.

“Zonja President, ju keni urimet e mia më të ngrohta, më të sinqerta. Unë jam i sigurt që, nën udhëheqjen tuaj, Kosova do të shkojë në të ardhmen me gjithë besimin, respektin që përfaqëson zgjedhja juaj dhe Kosova e meriton”, ka thënë ai. Ai tutje ka shtuar se populli dhe Parlamenti i Kosovës kanë marrë një vendim të mençur. SHTY P HAPsiren e me poshtme me f0to nese mendoni se ka te drejt walker per te pare v1 deon e plote

Be the first to comment on "William Walker: Zgjedhja e Osmanit presidente, vendim i mençur nga populli dhe Parlamenti i Kosovës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*