Yuri Kim apel shqiptarëve: Pajisuni urgjent me karta identiteti dhe pasaporta sepse


Ambasadorja amerikane u bën apel qytetarëve shqiptarë që të pajisen me karta identiteti në mënyrë që të votojnë në zgjedhjet e 25 prillit. Përmes një postimi në Twitter, Yuri Kim thekson se lëshimi i letërnjoftimeve të reja është pjesë thelbësore e marrëveshjes mbi reformën zgjedhore. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Është shumë urgjente që të gjithë qytetarët e Shqipërisë të marrin karta të reja identiteti në mënyrë që të mund të marrin shërbime dhe të votojnë në zgjedhjet e 25 prillit. Lëshimi i letërnjoftimeve të reja biometrike është një pjesë thelbësore e marrëveshjes mbi reformën zgjedhore. Ju lutemi, mos prisni derisa të jetë tepër vonë. Merrni letërnjoftim të ri tani, në mënyrë që të mund të votoni, më 25 prill”, shkruan Kim.

Be the first to comment on "Yuri Kim apel shqiptarëve: Pajisuni urgjent me karta identiteti dhe pasaporta sepse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*