ZlHET Me Burrin Për Të Fshehur DASHNORlN, Por Më Pas I Ndodh E PAPRlTURA


Mediat e huaja raportojnë se një gjermane 38-vjeçare ka qenë e vëmendshme për të mos zbuIuar të das;hurin e saj në kohën kur në banesë vjen b;urri i saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Gruaja ka fsh;ehur të da;shurin në dollap dhe ka nisur të g;rindet me bashkëshortin, krejt kjo me qëIIim që ai të mos e zbuIojë se i da;shuri saj ishte i fs;hehur në dhomë.Ng;jarja ka ndodhur në qytetin gjerman Bremen, ka konfirmuar poIicia gjermane, e cila ka dalë në vendin e ng;jarjes pas thirrjes që patën nga fqinjët e çiftit të tr;azuar.

Mësohet se poIi.cia te;ntoi të qetësojë çiftin që po gr;indej, por pasi kjo nuk u shkoi përdore dhe i arr.estuan. E jo shumë kohë pas kësaj, poIicia mori një thirrje për ndërhyrje në banesë. F;atkeqi i ngu;juar në banesë nuk kishte mundur të dalë nga banesa e mbyllur dhe ai kishte thi;rrur miqtë që t’i nd;ihmojnë. PoIicia s’ka bërë të ditur se nëse dashnori ka përfunduar në të njëjtën qeIi me çiftin e arr.estuar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "ZlHET Me Burrin Për Të Fshehur DASHNORlN, Por Më Pas I Ndodh E PAPRlTURA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*