Zoran Zaev shpalos frigën!: Bashkimi mes Shqipërisë dhe Kosovës ç’rregullim kufijsh në Ballkan!


Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka thënë se një bashkim mes Kosovës dhe Shqipërisë nuk do të ishte gjë e mirë. Duke folur për “N1”, Zaev ka thënë se një bashkim kombëtar i shqiptarëve nuk është e ardhmja që e duan popujt në rajon sepse e ardhmja e tyre është në Bashkimin Evropian. “Një Evropë pa kufij në të cilën njerëzit bashkëpunojnë dhe k0munikojnë dhe jam i bindur se këto ide janë nga individët që janë pakicë dhe s’kanë të ardhme”, ka thënë ai. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Zoran Zaev shpalos frigën!: Bashkimi mes Shqipërisë dhe Kosovës ç’rregullim kufijsh në Ballkan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*