Zv. Kryeministri Bullgar, Karakaçanov: “Nuk Ka Ekzistuar Identiteti Maqedonas, Këtë E Di Çdo Njeri Normal”


Zv. kryeministri dhe ministri Bullgar i Mbrojtjes Krasimir Karakaçanov përsëri u shfaq në mediat lokale në lidhje me mosmarrëveshjen me Maqedoninë. “Ju nuk mund të kafsh0ni dorën që ju mbështet dhe që ju shtrihet me një vullnet të mirë vëllazëror, në një kuptim të drejtpërdrejtë. Vëllazërisht, sepse ne jemi një popull dhe flasim të njëjtën gjuhë. Çfarëdo që ata të më thonë dhe të shpjegojnë në lidhje me identitetin, i cili ishte shumë i lashtë, çdo person normal që ka lexuar më shumë se pesë faqe të historisë në lidhje me Maqedoninë e di se një identitet i tillë, maqedonas, i ndarë nga bullgarishtja, nuk ekzistonte para vitit 1944”, tha Karakaçanov. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Zv. Kryeministri Bullgar, Karakaçanov: “Nuk Ka Ekzistuar Identiteti Maqedonas, Këtë E Di Çdo Njeri Normal”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*